Wenkbrauwen

Een stel mooie wenkbrauwen geeft je gezicht karakter. Een wenkbrauw behandeling is meer dan alleen epileren. Ik maak gebruik van een combinatie van verschillende technieken; Waxing knippen & epileren. Alle kleine haartjes en donshaartjes worden goed verwijderd waardoor je wenkbrauw er super strak uit ziet.

Om een vollere uitstraling van je wenkbrauw te willen kunt u ervoor kiezen om de wenkbrauwen te verven of voor henna. 
 
Wenkbrauwen epileren €16,95 (dmv.) wax, knippen en epileren
Wenkbrauwen verven €16,95
Wenkbrauwen waxen en verven €33,90

 

Brow Lamination: €44,95

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwhaartjes gelift d.m.v. lotions. Hierdoor krijg je een natuurlijk voller effect dat minimaal 4-6 weken blijft zitten!

 

AIRBRUSH BROWS €45.95
Je hoort het steeds vaker, new and upcoming in 2024

Tijdens de airbrush hybrid brows behandeling worden de huid en de haren geverfd, maar dan door middel van een airbrush brow machine i.p.v een penseel!
Dit blijft tot 6-10 dagen op de huid zitten en het groeit uit de wenkbrauw haartjes net als bij haar verf.

45 minuten

HYBRID BROWS €40.95
Wil je graag wenkbrauwen waar je een langere tijd niet naar om hoeft te kijken? Ben je helemaal fan van henna brows maar zou je willen dat je nog iets langer kon genieten van de intensiteit? Dan zijn hybrid brows echt wat voor jou! Wat het grote verschil is? Bij zowel een henna brow treatment als bij een hybrid brow treatment worden de wenkbrauw haartjes en de huid geverfd wat een mooi strak en opgevuld resultaat geeft. ( Perfect voor als je bijvoorbeeld (spmu) powderbrows overweegt! ) Maar het grote verschil zit hem niet zo zeer in het resultaat maar meer in de houdbaarheid! Henna zal eerst langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij hybrid brows zal de verf langzaam aan van de huid vervagen maar moet de verf echt uit de haren groeien! Dit zorgt er voor dat jij veel langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen! Ook blijven hybrid brows beter zitten op een wat vette huid ten opzichte van henna brows! Deze behandeling is ook perfect voor mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water! Leuke site note.. Hybrid brows mogen WEL in combinatie met een browlamination! Wat helaas met henna heel erg wordt afgeraden! Zo kun je dus nog langer genieten van jouw perfecte wenkbrauwen! Ideaal toch!? Bij een hybrid brow treatment wordt er net als bij de andere brow treatments geharst en geëpileerd! Zodat jouw wenkbrauwen weer perfect in shape zijn als jij de salon uit loopt!

30 minuten