Gezichtsbehandeling

HELLO GLAM Facial €39.95
Een reinigende behandeling voor het gezicht met diepte reiniging d.m.v. een peeling & stoom, onzuiverheden verwijderen, in model brengen van de wenkbrauwen d.m.v. wax, knippen & epileren voor het beste resultaat. Tot slot een verzorgend masker voor elke huidtype en huidzorg. Uw huid ziet er weer stralend en opgepept uit na deze behandeling.

STAY BEAUTIFUL Facial €47,50
Dit is dezelfde behandeling als de mini. Bij deze behandeling zit het verven van de wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip bij en een massage van schouders nek en gelaat.

Dermapen €70
De dermapen bevat minuscule naaldjes. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een hyaluronzuur serum. Hierdoor wordt de aanmaak van het collageen gestimuleerd, vernieuwing van de huidcellen en het egaliseren van de huidteint.
Bij de behandelingen kan gekozen worden voor specifieke zone: Voorhoofd, Ogen, Neuslippenplooi en Kinplooi.

BYEBYE SPOTS
Ben je tussen de 12 en 20 jaar? BOY OR GIRL!
Dan kun je kiezen voor deze tiener gezichtsbehandeling. Op deze leeftijden gaat je huid net als jij in de pubertijd veranderen. Je zult misschien ervaren dat je huid wat vetter wordt en dat er soms al mee-eters en puistjes verschijnen. Dan is het goed om je huid al af en toe te laten reinigen en verzorgen!

45 min voor €28.50